Club-spelers leven zich uit met FIFA16

Tuur Dierckx in actie

29 september 2015 15:24 - FIFA 16: iedereen kent het, quasi elke voetballiefhebber speelt het. Zo ook bij Club Brugge. ClubTV keek toe terwijl Tuur Dierckx, Thomas Meunier, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese het beste van zichzelf gaven. Bekijk de beelden.

“Ik denk wel dat ik het bijna elke dag speel”, geeft Dierckx toe. “Vroeger heb ik veel gespeeld”, vertelt Meunier. “Maar nu ik met mijn vriendin samenwoon, is het een beetje moeilijker. Of ik niet meer mag? Nee nee, ik blijf de baas thuis dus dat is geen probleem.”

Club-spelers spelen FIFA 16

#FIFA16 from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.