Club-supporters boycotten wedstrijd

Club-fans rookbom (Club Brugge - Anderlecht)

17 september 2015 05:33 - Volgende week staan de zestiende finales van de Croky Cup op het programma. Bekerhouder Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Patro Eisden Maasmechelen, maar kan mogelijk niet rekenen op al zijn supporters.

Patro Eisden Maasmechelen twijfelde dit jaar geen moment om zijn thuisvoordeel te verkopen. De Limburgse tweedeklasser verwacht dan ook een vol huis. Er werd zelfs al een extra tribune geplaatst.

Of het uitvak volledig uitverkocht geraakt, valt echter te betwijfelen. Een supportersgroep van Club Brugge wil de match tegen Patro namelijk boycotten. Zo willen ze een statement maken tegen de te hoge ticketprijs van €25 en de verplichte combiregeling die opgelegd wordt. Ter vergelijking: een los ticket voor de wedstrijd Napoli – Club Brugge kost eveneens €25 voor de blauw-zwarte fans.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.