Club-supporters plannen protestactie

Club-fans met pyro

18 september 2015 19:15 - Een groep Club-supporters is de mentaliteit van de spelers grondig beu. Daarom plannen ze een protestactie in de komende thuiswedstrijd van zondag tegen Waasland-Beveren.

De blamage in Napoli heeft tot heel wat onvrede gezorgd bij de blauw-zwarte aanhang. Voor sommigen is de maat vol. Daarom willen zij aanstaande zondag tegen Waasland-Beveren het stadion pas betreden als de wedstrijd al 5 minuten bezig is (zie bericht onderaan, dat al meer dan 100 keer gedeeld werd).

Op die manier hopen ze een signaal te geven aan de spelersgroep. Er wordt meer “Sweat and Glory” geëist. Maar niet alle supporters sluiten zich bij het initiatief aan. Bepaalde supportersgroepen vinden dat ze er net moeten staan als Club het moeilijk heeft. Zij doen dan ook niet mee aan de actie. Ben jij voor of tegen deze protestactie?

Club-supporters plannen actie tegen Waasland-Beveren

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.