Daarom is Michel de juiste man op de juiste plaats voor Club

Michel Preud'homme met Club-sjaal

26 september 2015 04:01 - Twee jaar geleden coachte Michel Preud’homme zijn eerste wedstrijd bij Club Brugge. Toen werd er in de Beker van België met 0-1 gewonnen op het veld van Oudenaarde. In alle prestaties die daarna volgden, deed onze trainer het opvallend goed in vergelijking met maar liefst 8 voorgangers.

Sinds de succesvolle periode onder Trond Sollied deed zelfs niemand het beter dan de Luikenaar, al moet Christoph Daum maar nipt de duimen leggen voor Preud’homme.

Vooral in de beker deed de 56-jarige trainer het uitstekend. “Het gaat snel hé”, lacht Preud’homme. “De mooiste momenten waren de bekerfinale en de Europese kwartfinale. Maar nog mooier is het feit dat we altijd en overal aanvallend voetbal willen spelen en veel trachten te scoren.”

Het Laatste Nieuws zette de cijfers van de Brugse trainers in de afgelopen 15 jaar op een rij en kon niet anders dan constateren dat Preud’homme puik werk levert in Brugge. Welke trainer uit onderstaand lijstje is volgens jou de beste?

Club Brugge trainers van 2000 tot 2015

Hoogtijd dus om onze coach nog eens te bedanken voor zijn verwezenlijkingen tot dusver…
Merci Michel!

PVHJ – MPH from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.