‘Dat beseften de spelers zelf ook wel’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

15 september 2015 04:30 - Bart Verhaeghe die zijn manschappen de levieten leest… Dan moet het al héél dramatisch geweest zijn. Toch was het even schrikken voor de spelers toen hun voorzitter zaterdagmorgen plots frontaal voor hen stond. Dat meldt HLN.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat het Club-bestuur de spelers op het matje riep. Iets wat Verhaeghe, die 4 jaar geleden aan de macht kwam, slechts een handvol keer moest doen.

Om maar te zeggen dat de voorzitter zijn kleedkamer enkel opzoekt als hij vindt dat zijn spelers steun nodig hebben of als hij ze te laks vindt. Tegen Moeskroen was het duidelijk het laatste.

Met een strengere stem dan normaal wees hij hen kort maar krachtig terecht. Al wilde hij de spelers ook niet bruuskeren. Naar verluidt hadden de spelers zichzelf namelijk al voldoende in vraag gesteld. Dat ze donderdag in Napels scherp zullen staan, lijkt de logica zelve…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.