De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

16 september 2015 19:01 - Dat de makers van De Ideale Wereld niet om een grapje verlegen zitten, weten we intussen. Afgelopen maandag keken wij echter met nog meer voldoening naar de fratsen van Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer. Het geniale drietal spotte immers met Anderlecht-aanwinst ‘Trezeguet’.

De speler van Anderlecht postte op sociale media een bewerkte foto van paars-witte fans in de tribune. De gezichten van vrouwelijke fans waren echter wit gemaakt. Centrale gast Lindsay De Bolle kon de actie van Mahmoud Hassan allesbehalve smaken.

Voer voor De Ideale Wereld genoeg om de spot te drijven met Hassan.
Bekijk het hilarische fragment hier (vanaf minuut 18). Elders op internet verscheen ook al deze foto:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.