De Mos haalt uit naar Preud’homme: “Dan was Club misschien vorig jaar al kampioen”

Aad de Mos (analist)

28 september 2015 19:29 - Club Brugge boekte afgelopen zondag zijn eerste, zij het moeizame, uitoverwinning van het seizoen. Michel Preud’homme koos tegen Lokeren opnieuw voor Hans Vanaken op zijn middenveld, al was dat logisch gezien het feit dat Vazquez niet beschikbaar was. Aad de Mos analyseert.

Vorige week koos Preud’homme ook al voor Vanaken, en toen was Vazquez wél beschikbaar. “Dat had al veel eerder moeten gebeuren. Dan hadden ze meer punten gehad en waren ze misschien vorig jaar al kampioen geworden”, haalt Aad de Mos uit naar Preud’homme.

“Iedereen die tegen Lokeren tussen de lijnen stond, wil voor elke meter knokken. En er is ook een doelman die punten pakt, wat een goede keuze was van Preud’homme. Het allerbelangrijkste is dat ze willen winnen”, besloot de Nederlandse analist bij Stadion.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.