Degryse: “Zet hem op de bank Preud’homme”

Marc Degryse (analist)

18 september 2015 03:32 - Marc Degryse was een aandachtig toeschouwer tijdens Napoli – Club Brugge. In HLN analyseert hij hoe het zo kon mislopen voor blauw-zwart en wat er snel moet gebeuren.

“Dit is niet meer normaal. Wat Club in San Paolo liet zien, was werkelijk rampzalig. Ze zitten met een gigantisch probleem. Je kan blijven herhalen dat het om een mentaliteitsprobleem gaat, maar er is duidelijk meer aan de hand. Het vertrouwen is helemaal zoek.”

“Niemand neemt de handschoen op. Iedereen stopt zich weg. Het is een zootje. Club moet de winnaarsmentaliteit terugvinden. Daar begint het mee. Deze ploeg kan veel beter. Het is erg om te zien dat je intrinsiek beste speler je zo laat zitten.”

“Vazquez moet de ploeg op sleeptouw nemen, qua kwaliteit is hij de kapitein van dit team. Maar hij verdronk als eerste in het moeras. Daar is heel de ploeg slachtoffer van. Passief, niet scherp: op die manier heeft het geen zin om de Spanjaard op te stellen. Preud’homme zijnde moét je er durven over nadenken om hem even op de bank te zetten.” Ben jij het met Degryse eens?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.