Deze 11 namen worden aan de aftrap verwacht

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

17 september 2015 15:42 - Donderdagavond speelt Club Brugge tegen Napoli zijn eerste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League. Deze 11 namen worden er bij beide ploegen aan de aftrap verwacht.

Michel Preud’homme zei in aanloop naar de wedstrijd dat hij zijn systeem zal aanpassen naargelang de spelwijze van Napoli (twee of drie spitsen). Op die manier is Simons, die zowel in de verdediging als in het middenveld geposteerd kan worden, een belangrijke pion.

Opstelling Club Brugge

Bolat, Meunier, Duarte, Mechele, De Bock, Simons, Vormer, Bolingoli, Vazquez, Diaby en Pereira.

Invallers: Bruzzese, Cools, De fauw, Claudemir, Vanaken, Izquierdo en Vossen.

Tribune: Teunckens, De Smul, Seys en Dierckx.

Opstelling Napoli

Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Jorginho, Lopez, Hamsik, Mertens, Callejon en Higuain.

Invallers: Gabriel, Maggio, Valdifiori, Allan, Chiriches, Gabbiadini en Insigne.

Tot slot geven we je graag nog mee op welke hilarische manier de Italianen denken dat Club zal aantreden. Volgens Napoli Calcio en Forza Italia Football speelt Club mét De fauw, zonder Simons én wat vooral lachwekkend is: met Obbi Oulare. Zelfs La Gazzetta dello Sport ging de mist in.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.