Deze nieuwkomers voelen zich al helemaal thuis

Vossen - De Bock (Club Brugge - KV Mechelen)

08 september 2015 03:22 - De interlandbreak was voor Club Brugge ideaal om de integratie van de nieuwkomers vlot te laten verlopen. Op het trainingsveld was er van aanpassingsproblemen alleszins niets te merken…

Volgens Het Laatste Nieuws passen de nieuwkomers zich erg snel aan bij blauw-zwart. Vossen loopt in Brugge rond alsof hij er al jaren speelt en scoort ook vlot in onderlinge oefenpartijtjes. Logisch als je de taal spreekt en heel wat ploegmaats kent uit je Belgische verleden.

Leandro Pereira (Banana) heeft dat voordeel uiteraard niet, maar met behulp van de Spaanstaligen en vooral grote broer en landgenoot Claudemir past ook de Braziliaan zich vrij vlot aan.

Zo krijgt Preud’homme alleen maar meer mogelijkheden in het aanvallende compartiment. Met Diaby (klein en vinnig), Vossen (beweeglijk en vlotscorend) en Pereira (groot en kopbalsterk) heeft hij nu drie verschillende profielen die hij kan inzetten als diepe spits. Wie van de drie geniet jou voorkeur?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.