Drie geblesseerde spelers dicht bij terugkeer

Denswil en Clement

19 september 2015 04:16 - De laatste dagen was er weinig reden tot lachen voor iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt. In de Brugse lappenmand valt er echter wél goed nieuws te rapen!

Felipe Gedoz, Stefano Denswil en Jean-Charles Castelletto staan dicht bij een terugkeer. Het drietal deed vrijdag mee met een gedeelte van de groepstraining en werkte daarna individueel verder met de kine’s. Dat weet HLN.

Gedoz kwam dit seizoen nog niet in actie door een pubalgieblessure (last aan de adductoren). Waasland-Beveren komt nog te vroeg voor het trio, maar volgende week zouden ze inzetbaar zijn.

Tot slot is ook Sander Coopman op de terugweg. De middenvelder, die last heeft van een knieblessure, zou binnen drie weken opnieuw aansluiten bij de groep. Wie hebben we het meeste gemist?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.