Een meet & greet met Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)
Ben jij een grote fan van Thomas Meunier? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Donderdag 24 september kan je immers een babbeltje slaan met je idool.

23 september 2015 21:30 - Meunier zal namelijk aanwezig zijn in de Game Mania te Brugge voor een exclusieve signeersessie, die door de winkelketen georganiseerd wordt om de release van FIFA 16 extra in de verf zetten.

De Rode Duivel zal in Brugge (Gistelse Steenweg 474) present tekenen om handtekeningen uit te delen en zal ook tijd vrijmaken om met fans op de foto te gaan van 16.00u tot 17.30u. Tot slot ontvangt iedereen een gratis gesigneerde FIFA 16 poster.

Meet & greet met Meunier Game Mania (1)

Meet & greet met Meunier Game Mania (2)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.