‘Engelsen doen bod op Oulare’

Obbi Oulare applaudisseert

01 september 2015 09:07 - Tot vanavond 19 uur lokale tijd mag er in Engeland getransfereerd worden. Dat wil zeggen dat Obbi Oulare, die interesse geniet van Queens Park Rangers, nog altijd naar The Championship kan verkassen. Intussen zou er zelfs een bod uitgebracht zijn door de Engelse tweedeklasser.

Met de komst van Jelle Vossen en Leandro Pereira beschikt trainer Preud’homme over heel wat mogelijkheden in het aanvallende compartiment. Het zou dan ook kunnen dat de 19-jarige spits van Club alsnog vertrekt.

Volgens Engelse bronnen heeft Queens Park Rangers namelijk zo’n 5,5 miljoen euro geboden op Obbi Oulare. Ten laatste vanavond weten we of de transfer al dan niet doorgaat.

Na de wedstrijd tegen Standard noemde Preud’homme de aanhoudende blessurelast van Oulare problematisch. En ook in Het Laatste Nieuws staat Club niet weigerachtig tegenover een transfer. “Bij een deftig bod neemt de belofteninternational afscheid van blauw-zwart”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.