Ex-speler doet opvallende onthulling over Club: “Ze wilden mij niet meer betalen”

Club Brugge geld

30 september 2015 05:21 - Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Europa League-confrontatie met FC Midtjylland. Dat betekent een weerzien met ex-spelers Brian Priske (assistent-trainer) en Jim Larsen (verdediger). Die laatste doet een opvallende onthulling over zijn tijd bij blauw-zwart.

“Ik eet, slaap en leef als een sportman, maar toch ben ik de laatste jaren bijna constant geblesseerd”, opent Larsen in HBVL. En ook donderdagavond zal de verdediger er door een hamstringblessure niet bij zijn in Jan Breydel. Toch is de Deen vastberaden om zich in de terugmatch aan België te tonen na zijn mislukte passage bij blauw-zwart.

“Mijn start bij Club was fantastisch. Ik speelde bijna alles en had meteen een goede band met andere Scandinaviërs zoals Zimling, Jorgensen, Hogli en Stenman. Jongens waar ik nu nog veel contact mee heb. Alleen mijn einde bij Club was dramatisch. Door mijn blessure wou de club op het einde zelfs mijn salaris niet meer helemaal betalen. Dat is nu allemaal wel opgelost, maar dat blijft toch wat zuur.”

Larsen besloot vervolgens om terug naar zijn thuisland te keren en verwezenlijkte bij Midtjylland dé grote Brugse droom: kampioen worden. “Ik denk dat het probleem bij het Club uit mijn tijd het gebrek aan stabiliteit was. Er was veel verloop van spelers en coaches. Ik heb op die twee jaar met drie trainers en een korte periode met Philippe Clement gewerkt. Maar ik zie nu wel dat het anders is, want ik volg Club nog steeds. Hopelijk kunnen we minstens één keer winnen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.