Gent kaapte speler weg voor neus van Club

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

15 september 2015 05:04 - Club Brugge versterkte zich in de afgelopen transferperiode met 3 doelmannen, 2 verdedigers, 2 middenvelders en 4 aanvallers. Toch had het Brugse bestuur daar graag nog een verdediger aan toegevoegd, zo weet Het Nieuwsblad

 Met 11 nieuwe A-kern-spelers is de defensieve spoeling, ondanks de komst van Dion Cools en Jean-Charles Castelletto, nog altijd dun. Iets wat Club naar verluidt liever vermeden had.

Zo zou AA Gent Stefan Mitrovic, een Servische linksvoetige verdediger die van Freiburg overkwam, voor de neus van Club hebben weggekaapt. “We waren ervan op de hoogte dat Club Brugge ook geïnteresseerd was, ja”, geeft Louwagie toe.

“Dus ben ik tot het uiterste gegaan om het dossier af te ronden, want Club lag op de loer”, besluit de Gent-manager. De Buffalo’s plukten eerder ook al rechtsachter Hatem Abd Elhamed weg bij blauw-zwart. In juni was de 24-jarige verdediger nochtans enkele weken op test bij Preud’homme & co.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.