Goed nieuws over Izquierdo

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

02 september 2015 14:07 - De laatste match van José Izquierdo dateert van 28 juli. Toen mocht hij een half uur opdraven in Panathinaikos. Achteraf bleek echter dat de 23-jarige Colombiaan nog steeds last had van pubalgie. Gelukkig is er intussen opnieuw goed nieuws te melden over de flankaanvaller.

José Izquierdo staat namelijk terug op het trainingsveld bij Club Brugge. Op dit moment werkt hij samen met physical coach Jan Van Damme verder aan zijn herstel.

Hoewel Izquierdo op schema zit, is het toch bang afwachten of hij geen terugval kent. Pubalgie, een pijnlijke aandoening aan het schaambeen en de aangrenzende spieren of pezen, is immers een hardnekkige blessure. Wij duimen alvast Joske!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.