Hemel klaart op voor Brugse verdediger

Bjorn Engels selfie

Michel Preud’homme kampt vrijdagavond tegen Moeskroen opnieuw met defensieve zorgen. Zo kan onze coach niet rekenen op Oscar Duarte, Stefano Denswil, Bjorn Engels en ligt ook Jean-Charles Castelletto in de lappenmand. Toch is er intussen goed nieuws.

Zo zou Bjorn Engels de looptrainingen vanaf volgende week mogen hervatten. De 20-jarige verdediger herviel op zomerstage in Garderen in zijn knieblessure van vorig jaar.

Maar Vincent Mannaert kondigt vandaag in HLN schitterend nieuws aan. “De prognoses zijn goed. Toen Engels in juli eventjes weer op het trainingsveld stond, leek hij eigenlijk nooit te zijn weggeweest: scherp in de dekking, snel, infiltreren,…”

“Jammer genoeg werd dat proces toen onderbroken”, gaat hij verder. “Maar binnenkort rekenen we weer op hem!”, klinkt het strijdvaardig.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.