Herbeleef de Brugse ontlading tegen Waasland-Beveren

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

21 september 2015 15:33 - Zondagavond wisten Michel Preud’homme en de zijnen te overtuigen met een klinkende 5-1-overwinning. Vooral Tuur Dierckx liet zich opnieuw opmerken. Hij scoorde 2 keer en had een voet in de owngoal van Waasland-Beveren-verdediger Jans.

Club Brugge had iets recht te zetten en deed dat ook tegen de mannen van Stijn Vreven. Herbekijk de beelden en reacties. Woensdag trekt blauw-zwart naar Patro Eisden Maasmechelen voor de zestiende finales van de Croky Cup.

Club Brugge – Waasland-Beveren: sfeerverslag

Sfeerverslag Club Brugge – Waasland-Beveren from Club Brugge on Vimeo.

Club Brugge – Waasland-Beveren: reacties

#CluWbe | Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.