Is Bolat geblesseerd?

Sinan Bolat (Club Brugge)

17 september 2015 15:32 - Donderdagavond is het San Paolo stadion het decor voor de Europa League-wedstrijd tussen Napoli en Club Brugge. Maar mogelijk kan Club geen beroep doen op zijn eerste doelman.

UPDATE: de 27-jarige Turkse Belg kan toch aan de aftrap verschijnen! (Al laat de tweet van de Clubwatcher bij HLN die ter plaatse is wel uitschijnen dat er twijfel geweest is).

Op een forum van blauw-zwart waait het gerucht dat Sinan Bolat geblesseerd zou zijn. Die geruchten werden nog meer gevoed toen Club Brugge op zijn officiële Twitter-pagina een foto plaatste met de outfit voor vanavond.

“Club speelt vanavond in het rode uitshirt!”, klinkt het. Op onderstaande foto is duidelijk te zien dat er op de handschoenen “Bruzzese” geschreven staat. Al hoeft dat natuurlijk nog niets te betekenen. Antwoord binnen enkele uren!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.