Italiaanse politie neemt onbegrijpelijke beslissing voor Club-fans

Club-fans fuck you

Donderdag beleefde geen enkele Club-supporter een leuke avond na de 5-0-nederlaag tegen Napoli, maar voor de meegereisde blauw-zwarte fans werd het pas écht dramatisch.

Een zonovergoten bestemming en een leuke affiche. Kortom, twee ingrediënten voor een heerlijke verplaatsing denk je dan. Maar dat was in Napoli wel even anders.

De Italiaanse politie zorgde er namelijk voor dat de Brugse fans 25 minuten te laat in het stadion arriveerden en ze zo 3 goals moesten missen. De plaatselijke ordediensten besloten om de Club-supporters in overvolle bussen naar het stadion te laten gaan.

Naar verluidt wilden ze het vervoer naar San Paolo doelbewust vertragen om zo een eventuele confrontatie met de Napoli-fans te vermijden. Kortom, het begin van een rampzalige voetbalavond. Maar respect voor iedereen die er was!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.