Lambert: “Dat ziet het kleinste kind”

Raoul Lambert (Club Brugge)

19 september 2015 04:47 - Raoul Lambert speelde van 1962 tot 1980 bij Club Brugge en was een toonbeeld van bloed, zweet en tranen. Bovendien leverde dat in zijn tijd ook de verdiende glorie op. Hij kan maar weinig begrip opbrengen voor de belabberde prestatie in Napoli.

“Schandalig. Het was niet om aan te zien”, opent Lambert geërgerd. “Ik wil niet zeggen dat alles vroeger beter was, maar in onze tijd zou het niet waar geweest zijn. Ik heb, echt waar, nooit meegemaakt dat Club zich zo lusteloos liet wegzetten.”

“Ik zag Vormer maar lopen en vliegen en de rest stond de hele avond stil. Ik heb de indruk dat er te veel goede spelers rondlopen en te weinig werkers. Met generaals alleen win je geen oorlog.”

“Toen ik nog speelde, bestond Club bij wijze van spreken alleen maar uit werkers. Dat waren ook de waarden waar we trots op waren. Maar er werden wel resultaten gehaald, hé. Het kleinste kind kan zien dat dit Club niet aan elkaar hangt”, besluit Lambert in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.