Mathew Ryan heeft Club-speler op visite

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

06 september 2015 14:03 - Mathew Ryan en Bernie Ibini speelden vroeger samen bij het Australische Central Coast Mariners. Twee handen op één buik, die op dit moment zelfs hun leed delen.

Bernie Ibini viel op zomerstage in Garderen na een ongelukkig contact met Laurens De Bock uit met een kuitbeenbreuk. Hij is nog minstens out tot januari.

En intussen is ook Mathew Ryan geblesseerd. De doelman van Valencia blesseerde zich in de competitiewedstrijd tegen Deportivo La Coruña aan zijn knie. In het beste geval is Maty binnen een maand wel al terug de oude.

Maar voorlopig kan hij samen met zijn boezemvriend Ibini revalideren. “Ik kan niet zeggen dat we gepland hadden om de ‘kreupele’ ervaring te delen, maar we zullen beiden sterker terugkeren. Het is een plezier om je hier te ontvangen, broer!”, klinkt het op het Instagram-account van Ryan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.