Mechele: “Daar doe je het voor”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

24 september 2015 20:11 - Heel wat voetballers in de Jupiler Pro League zijn verzot op muziek. Trainer Yannick Ferrera volgt zelfs het voorbeeld van zijn spelers en stapt met een koptelefoon van de bus af voor hij het veld betreedt. Ook bij blauw-zwart zijn er heel wat muziekliefhebbers, dus besloot de officiële website om wekelijks een kijkje te nemen op de iPod van een Club-speler.

Starten doen we met Brandon Mechele. Hem zal je zelden met een koptelefoon zien rondlopen. Het rustige jeugdproduct geniet vooral van muziek in het eigen Jan Breydelstadion, waar het gezang van de supporters keer op keer indruk op hem maakt.

“Mijn favoriete nummer is ‘You’ll never walk alone’ (van Gerry and the Pacemakers). Ik voetbal al sinds mijn zesde bij Club en stond vroeger ook als ballenjongen langs de zijlijn tijdens thuiswedstrijden. 25.000 Club-fans uit volle borst ‘You’ll never walk alone’ horen zingen, is gewoon indrukwekkend en dat doet me nog steeds iets. Vanaf het fluitsignaal ben ik wel enkel nog op de wedstrijd gericht.”

“Daarnaast vind ik ook ‘Sweet Caroline’ (van Neil Diamond) , ‘When the beat drops out’ (van Marlon Roudette) en ‘Higher Place’ (van Dimitri Vegas & Like Mike) heel goeie nummers.” En dan is er nog een speciaal nummer wat Brandon aanhaalt: de hymne van de Champions League. “Het kampioenenbal, daar doe je het voor. Die hymne horen geeft je echt kippenvel.”

Binnenkort leren we de muzieksmaak van nog meer spelers kennen. Tot slot een terugblik naar vorig seizoen, toen het hele vliegtuig ‘Bará Berê’ (van Michel Telo feat. Alex Ferrari) meezong na de 0-4-overwinning in Kopenhagen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.