Meer invloed voor Club Brugge bij de voetbalbond

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

03 september 2015 17:01 - Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat de Belgische profclubs meer macht willen in de Belgische voetbalbond. Om dat te bekomen, werd één man uitdrukkelijk naar voren geschoven.

Niemand minder dan Bart Verhaeghe zal namelijk toetreden tot de raad van bestuur van de KBVB. De voorzitter van Club Brugge is na het EK in 2016 vicevoorzitter bij de bond. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Pro League besloot donderdag dat Verhaeghe ondervoorzitter wordt van François De Keersmaecker, die de laatste maanden heel wat kritiek te verwerken kreeg door zijn financiële wanbeleid bij de Rode Duivels.

De Keersmaecker zal wel niet erg gelukkig zijn met deze beslissing. Onze blauw-zwarte voorzitter gaf in het verleden immers openlijk toe dat hij De Keersmaecker onbekwaam vindt voor de functie die hij bekleedt. Een goede zaak?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.