Newcastle lacht met Mitrovic

Club-fans fuck you

16 september 2015 15:16 - Aleksandar Mitrović verkaste afgelopen zomer van aartsrivaal Anderlecht naar Newcastle. Veel plezier beleefde zijn nieuwe werkgever wel nog niet aan de spits. Op zijn verjaardag was het dan ook tijd voor een grapje.

Newcastle staat momenteel laatste in de Premier League, maar dat houdt The Magpies niet tegen om uit te pakken met geniale humor.

Zoals je wellicht al weet, heeft Mitrović zich in enkele weken tijd laten opmerken door heel wat onnodige gele en rode kaarten te pakken in Engeland. In vier wedstrijden slikte de ex-spits van Anderlecht twee gele kartons en één rode.

Vandaag wordt de Serviër 21. Newcastle wenste hem op een ludieke manier proficiat: “Gelukkige verjaardag Aleksandar Mitrović! Hij kreeg al heel veel kaartjes”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.