Nog eentje die de ziekenboeg mag verlaten

Victor Vazquez (Club Brugge)

03 september 2015 14:31 - Nu de zomermercato definitief is afgesloten, kunnen Michel Preud’homme en Club Brugge zonder transferspeculaties de trainingen hervatten. En ook deze sterkhouder keert terug.

Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat José Izquierdo terug op het trainingsveld staat. En intussen is ook Victor Vazquez, zij het na een korte afwezigheid, weer helemaal fit.

De Spanjaard blesseerde zich zondagnamiddag tegen Standard, maar kan alweer voluit met de groep meetrainen. Ook nieuwkomers Leandro Pereira en Jelle Vossen tekenden present.

Vossen werd door heel wat blauw-zwarte supporters gevraagd voor een handtekening, foto of selfie. Pereira liet op training meteen zien dat hij kopbalsterk is en een bal kan bijhouden. Langs de lijnen zocht de Braziliaan vooral zijn landgenoot Claudemir op. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Geen Dierckx uit voorzorg

Abdoulay Diaby (Mali) en Oscar Duarte (Costa Rica) waren er niet bij wegens interlandverplichtingen. Tuur Dierckx zou normaal gesproken met de U21 van de Rode Duivels trainen, maar moest afzeggen wegens problemen met zijn enkel. Ook beloften Terry Osei-Berkoe en Dennis Van Vaerenbergh trainden mee met de grote jongens.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.