Obbi spreekt voor de camera van Watford

Obbi Oulare applaudisseert

02 september 2015 04:38 - Obbi Oulare verkaste van Club Brugge naar het Engelse Watford, een promovendus in de Premier League. De nieuwe werkgever van de ex-spits van blauw-zwart kwam in zijn laatste drie wedstrijden niet tot scoren en hoopt dat Oulare daar verandering in kan brengen. 

Dinsdagavond reageerde Oulare voor een eerste keer voor de camera van The Hornets, vergelijkbaar met Club TV bij ons. “Het was niet gemakkelijk vandaag. Ik kon nauwelijks slapen omdat ik zo opgewonden was over mijn transfer.”

“Maar nu ben ik enorm blij dat ik voor Watford FC mag uitkomen”, vertelt de kersverse Premier League-aanwinst in zijn eerste interview op Engelse bodem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.