OFFICIEEL: Club passeert langs de kassa voor Oulare

Club Brugge geld

01 september 2015 17:12 - Club Brugge versterkte zich tijdens deze zomermercato in aanvallend opzicht met Jelle Vossen, Leandro Pereira, Abdoulay Diaby en Bernie Ibini. Hoewel Ibini nog altijd maanden aan de kant staat met een kuitbeenbreuk, heeft blauw-zwart Oulare laten vertrekken.

Watford heeft officieel bekendgemaakt dat Obbi Oulare een vijfjarig contract tekent bij de promovendus in de Premier League. Er zou 8,2 miljoen euro met de deal gemoeid zijn.

Oulare stond al een tijdje in de belangstelling van Engelse clubs, maar de laatste dagen kwam een transfer in stroomversnelling. “Bij een correct bod mag hij vertrekken”, klonk het bij Club.

Eerst leek Queens Park Rangers met de 19-jarige aanvaller aan de haal te gaan, maar daar stak Watford een stokje voor. De Premier League-club flirtte in eerste instantie met een huurovereenkomst, maar besloot uiteindelijk om de aanvaller definitief over te nemen. Een goeie zaak? Stem onderaan!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.