Onbegrijpelijk: Club scoort slechts 13%

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

15 september 2015 04:17 - Club Brugge had zich zijn competitiestart wellicht anders voorgesteld. Ondanks de nodige versterkingen slaagt Michel Preud’homme er voorlopig niet in om zijn ploeg op de rails te krijgen. Vooral op verplaatsing blijkt er een serieus probleem.

Club haalde dit seizoen slechts 1 op 12 in zijn uitwedstrijden tot dusver: 2-1 in STVV, 0-0 in Charleroi, 2-0 in Zulte Waregem en 2-1 in Moeskroen. Kortom, Club Brugge onwaardig. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg, zo meldt HLN.

In zijn laatste 13 uitmatchen (Supercup en Champions League-voorrondes inbegrepen) kon blauw-zwart maar één keer winnen. Die slechte resultaten zijn een trend die zich vorig jaar al inzette. Van de vijf Play-off I-matchen op verplaatsing konden de Bruggelingen enkel op Charleroi winnen, toen het niet meer om de kampioenenknikkers ging.

Samengeteld haalt Club over de voorbije dertien uitmatchen slechts 5 op 39, oftewel een kleine 13%. Het contrast met de cijfers van het voorbije seizoen (tot aan de play-offs) is énorm. In 26 uitwedstrijden leed Club toen slechts één nederlaag en scoorde het 61 op 78, oftewel 78 procent.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.