Onwaarschijnlijk: Anderlecht-supporter laat taart maken voor Club

Olivier Deschacht (Anderlecht)

22 september 2015 19:32 - Dinsdag kwam Club Brugge met het nieuws dat Tim Smolders een taart liet leveren in de Olympialaan. Daar heeft een Anderlecht-supporter intussen op geanticipeerd.

Op de officiële website van blauw-zwart pronkte vandaag een taart met het opschrift “Merci!”. Ex-speler Tim Smolders hing onlangs zijn voetbalschoenen aan de haak en wilde Club graag bedanken voor 6 mooie jaren. Hij voegde eveneens een brief toe aan zijn cadeau (zie onderaan).

Een Anderlecht-supporter wilde zijn ‘moment de gloire’ grijpen en postte eveneens een taart voor Club Brugge. “Al 10 jaar lang. No sweat, no glory, no title”, luidt zijn opschrift. Moet kunnen of simpelweg onbegrijpelijk?

Tim Smolders bedankt Club met taart

Tim Smolders bedankt Club met begeleidende brief

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.