Ook deze Engelse club springt in de dans voor Oulare

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

01 september 2015 15:29 - Het transferhuiswerk is af bij Club Brugge. Vooral in het aanvallende compartiment werd er goed ingekocht met Jelle Vossen, Leandro Pereira, Abdoulay Diaby en Bernie Ibini. Dat zou erop kunnen wijzen dat Obbi Oulare alsnog vertrekt…

Obbi Oulare miste vanmorgen de training met de nationale beloften. De 19-jarige spits vertrok samen met zijn ouders, Mogi Bayat en manager Haeldermans richting Engeland.

Vanochtend bracht de Oulare-delegatie een bezoekje aan Queens Park Rangers. Volgens Engelse bronnen willen de Londenaars zo’n 7 miljoen euro op tafel leggen voor de jonge aanvaller.

Intussen zou Premier League-club Watford echter de beste kaarten kunnen voorleggen. Volgens Skysports is Oulare bezig aan zijn medische testen en trekt hij op huurbasis naar de Engelse promovendus. Er zou ook een aankoopoptie in zijn contract bedongen zijn. Ze moeten duidelijk wel nog oefenen om zijn naam juist te schrijven.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.