Op deze manier stuurt Meunier tweets de wereld in

Thomas Meunier (Club Brugge)

09 september 2015 16:06 - Thomas Meunier is een fervente aanhanger van Twitter. De 23-jarige rechtsback van Club Brugge deinst er ook niet voor terug om eens een tweetje met een knipoog te versturen.

Dinsdagavond verscheen er op walfoot.be een artikel dat analyseert waarom de Rode Duivels zelf het spel niet kunnen maken. Er werd hierbij met de vinger gewezen naar vleugelverdedigers Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, omdat de Tottenham-spelers eerder centrale verdedigers zijn.

“Waarom niet Thomas Meunier?”, werd er geopperd. De verdediger van Club Brugge retweette het artikel met de tekst: “J’ai la solution…” oftewel “Ik heb de oplossing”. Daarop kopte Sportwereld meteen: “Eist Meunier hier een stek bij de Rode Duivels op?”

Maar intussen weet de aandachtige Meunier-volger al langer dat de jonge Luxemburger af en toe wel eens uitpakt met een knipogende tweet. Hij was alleszins niet aan zijn proefstuk toe. Zo maakte hij begin augustus zowel de Turkse media als supporters helemaal gek toen hij een transfergerucht van zichzelf (naar Galatasaray) retweette. Meunier grapt over transfer naar Galatasaray

En of Meunier bij de stemming voor de Profvoetballer van het Jaar daadwerkelijk op zichzelf stemde, zouden wij ook met een korreltje zout durven nemen. Hoe dan ook, wij kunnen de tweets van Meunier wel smaken. Graag meer van dat, Thomas!

 

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.