Opnieuw eentje minder in de Brugse ziekenboeg

Michel Preud'homme duim omhoog

25 september 2015 05:06 - Club Brugge had in het begin van het seizoen met heel wat geblesseerden te kampen. Op een bepaald moment had blauw-zwart zelfs een volledig blessure-elftal. Intussen gaat het echter de goede kant op…

Zo traint Felipe Gedoz weer voluit. De 22-jarige Braziliaan keert terug na een langdurige liesblessure. In de terugronde begin dit jaar kreeg hij last van pubalgie.

Zijn laatste wedstrijd dateert al van 19 maart tegen Besiktas, maar na een succesvolle operatie staat de flankaanvaller dicht bij zijn rentree.

De uitmatchen tegen Lokeren en Gent komen wellicht wel nog te vroeg, alsook de Europese confrontatie met Midtjylland die tussendoor in Jan Breydel gespeeld wordt. Vazquez, die tegen Patro niet in de selectie zat met liesklachten, traint voorlopig individueel. Dat meldt HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.