Opvallende aanwezige in Jan Breydel tegen Waasland-Beveren

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

21 september 2015 08:22 - Club Brugge herpakte zich na de zware nederlaag in Napoli en won zondagavond met 5-1 van Waasland-Beveren. Misschien had de overwinning wel te maken met de aanwezigheid van deze geluksbrenger?

Onlangs kondigden we op BlauwZwartFans al aan dat Mathew Ryan nog afscheid zal komen nemen van Club. Maar de ex-doelman van Club Brugge dook nu al onaangekondigd op in de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Naar verluidt wou hij de blauw-zwarte familie verrassen met zijn komst. Zijn vlucht had wel 3 uur vertraging, waardoor hij een groot deel van de wedstrijd miste. Binnenkort zou hij ook nog eens de aftrap mogen geven in Jan Breydel. Fijn gebaar van de Australiër?

Bezoekje van deze meneer.

Een foto die door kirstenwillem is geplaatst op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.