Opvallende aanwezige in spelerslijst Europa League

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

05 september 2015 03:00 - Het venijn zat hem in de staart voor Club Brugge wat de afgelopen transferperiode betreft. Op de valreep werden Jelle Vossen, Leandro Pereira en Mikel Agu naar Jan Breydel gehaald. De eerste twee nieuwkomers trainen al lustig mee, maar op de Nigeriaan zullen we nog even moeten wachten… 

De 22-jarige Nigeriaan, die gehuurd wordt van FC Porto, staat namelijk nog twee maanden aan de kant met een gebroken middenvoetsbeentje. Volgende week mogen we de defensieve middenvelder in Brugge verwachten, waar hij zijn revalidatie zal voortzetten. Dat meldt de officiële website van Club.

Stilaan mag blauw-zwart zich ook opmaken voor de groepsfase van de Europa League, want op 17 september wacht de verplaatsing naar Napoli. Ondanks zijn blessure, staat Agu toch op de spelerslijst die blauw-zwart indiende voor de Europa League. Enkel Bernie Ibini, die langdurig out is met een kuitbeenblessure, ontbreekt op de lijst.

Tot slot willen we nog meegeven dat Agu komend seizoen met rugnummer 30 zal spelen. “Mikel .A” zal er op het shirt van de Nigeriaan pronken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.