Opvallende afwezige in Brugse selectie tegen Patro

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Woensdagavond begint Club Brugge aan een nieuw bekeravontuur tegen Patro Eisden Maasmechelen. De Limburgers staan momenteel gedeeld laatste in tweede klasse, maar zijn desondanks een te duchten tegenstander.

Vorig jaar mocht Patro het opnemen tegen Anderlecht in de Beker van België, toen werd het 3-5 na verlengingen voor paars-wit. Een opvallende afwezige in de selectie van Michel Preud’homme is Victor Vazquez. Hij is licht geblesseerd.

Selectie Patro – Club Brugge

Doelmannen: Sinan Bolat en Sébastien Bruzzese

22 september 2015 13:56 - Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Jean-Charles Castelletto, Laurens De Bock en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer en Hans Vanaken

Aanvallers: Abdoulay Diaby, Tuur Dierckx, Jelle Vossen, Leandro Pereira, José Izquierdo en Dylan Seys

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.