Opvallende beslissing van Napoli-fans

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

16 september 2015 04:06 - Donderdagavond om 19u lokale tijd gaat Club Brugge op bezoek bij het Napoli van Dries Mertens. De fans van de Azzurri namen wel een opvallende beslissing voor de wedstrijd tegen blauw-zwart.

Zo zijn er volgens Italiaanse bronnen nog maar 6.000 Napoli-fans die een ticket kochten voor de wedstrijd tegen Club. Voor een kolkend San Paolo hoeven Preud’homme en de zijnen dus niet te vezen. Bovendien zullen er zo’n 500 Club-fans de verplaatsing maken.

Naar verluidt kunnen de supporters van Mertens & co de Europa League-groepsfase niet echt smaken. Vorig seizoen tegen Lazio ging het in het slot van de competitie helemaal mis tegen Lazio (2-4-verlies), waardoor Napoli vierde werd en bijgevolg geen Champions League-ticket kon bemachtigen.

In de Serie A loopt het voorlopig ook allesbehalve goed. De Italiaanse eersteklasser verloor haar openingsmatch en speelde twee keer gelijk. Daardoor vinden we Napoli pas terug op de 14de plaats in het weliswaar nog prille klassement. Maken we een kans?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.