Oulare: “Dat was eigenlijk niet het plan”

Obbi Oulare (Club Brugge)

02 september 2015 21:11 - Obbi Oulare heeft meer uitleg gegeven bij zijn transfer naar de Premier League. De 19-jarige doet een opvallende uitspraak over zijn overgang naar Watford.

“Mijn vriend Tom Rosenthal (die in de jeugdopleiding bij Watford speelde, nvdr) heeft niets dan goed verteld over Watford”, opent Oulare op de officiële website van The Hornets. “Ik ben heel blij dat ik nu voor deze club in de beste competitie ter wereld mag uitkomen.”

“Ik droomde van kinds af aan om ooit in de Premier League te spelen. Op aanraden van Tom en zijn vader Ronny Rosenthal ben ik hier beland. Al volg ik de Engelse eerste klasse zelf ook op de voet. Ik kijk veel wedstrijden en ken veel spelers. Ik wist dus dat Watford een goed team is.”

Toch kwam zijn transfer naar eigen zeggen als een verrassing. “Eigenlijk was ik van plan om nog één à twee jaar in België te blijven. Maar de situatie veranderde snel en ik moest een beslissing nemen. Ik kijk nu al uit naar mijn eerste wedstrijd”, besluit de ex-aanvaller van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.