Patro Eisden Maasmechelen – Club Brugge: belangrijke informatie

Vierende Club-mascotte

23 september 2015 06:33 - Woensdagavond gaat bekerhouder Club Brugge op bezoek bij Patro Eisden Maasmechelen. Een gevaarlijke trip, zo blijkt uit het verleden. Anderlecht kon vorig jaar pas na verlengingen met 3-5 winnen in Limburg. Maar kan je de match ook ergens volgen?

Club RTL zendt woensdag rechtstreeks de wedstrijd tussen Charleroi en derdeklasser Walhain uit. Play Sports brengt dan weer live verslag uit van de clash tussen Oostende en Antwerp.

Geen live televisiebeelden van Patro Eisden Maasmechelen tegen Club Brugge met andere woorden. Al kan je vanaf 23.50u wel op Sporza (VRT) terecht voor de samenvattingen van alle bekerduels.

De loting voor de achtste finales wordt woensdagavond, meteen na afloop van Charleroi – Walhain, live uitgezonden op Club RTL. Klik hier voor meer informatie over deze gewijzigde loting. Als Club de wedstrijd tegen Patro tot een goed einde brengt, zal BlauwZwartFans deze loting op de voet volgen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.