Pech voor Nikola Storm

Nikola Storm (Club Brugge - Westerlo)

24 september 2015 23:53 - Nikola Storm werd tijdens de voorbije zomermercato door Club uitgeleend aan Zulte Waregem. Hij viel vorige week nog op door zijn goede prestatie in de 2-3-overwinning op het veld van OHL, maar heeft nu met pech te kampen.

Zo is Storm out door een quadricepsblessure en ziet de 20-jarige flankaanvaller de thuismatch tegen Westerlo aan zijn neus voorbijgaan. Dat meldt Pieter-Jan Calcoen, die Zulte Waregem op de voet volgt voor HLN.

Hoe lang Francky Dury niet kan rekenen op de voetballende kwaliteiten van Storm, is nog niet helemaal zeker. Normaal gesproken zou hij fit moeten geraken voor de match in Charleroi. Bij deze willen wij Nikola een spoedig herstel wensen!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.