Pereira: “Het is ingewikkeld”

Leandro Pereira (Club Brugge)

11 september 2015 00:39 - Club Brugge haalde met Leandro Pereira een 24-jarige Zuid-Amerikaan in huis. Hoewel hij, dankzij de hulp van landgenoten Claudemir en Gedoz, voorlopig geen aanpassingsproblemen kent, begrijpt hij onze competitie wel nog niet helemaal. 

Vrijdagavond tegen Moeskroen mag Leandro Pereira mogelijk zijn debuut maken voor blauw-zwart. Hoogtijd voor Spaanse media om de ex-spits van Palmeiras op te zoeken voor een toffe babbel.

“Ik kijk écht uit naar deze kans”, opent Pereira zijn interview. “Een debuut geeft altijd kippenvel en ik wil een goede indruk nalaten. Ik ga vechten voor mijn plaats in de ploeg.”

“Het is wel een ingewikkelde competitie”, gaat Banana verder. “Er zijn zes teams en die gaan dan naar een volgende fase van het kampioenschap. Maar we willen met Club graag de leidersplaats. Zo kunnen we vertrouwen tanken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.