Preud’homme: “Daarom liet ik Dierckx een tijdje aan de kant”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

21 september 2015 16:59 - Club Brugge won zondagavond met overtuigende 5-1-cijfers van Waasland-Beveren en mag vooral Tuur Dierckx daarvoor bedanken. Hij scoorde twee keer en had ook een voet in de owngoal van Waasland-Beveren-verdediger Laurent Jans. Preud’homme legt uit waarom de 20-jarige vleugelaanvaller een tijdje aan de kant stond.

Dierckx leek na een sterke periode in augustus helemaal door te breken bij blauw-zwart, maar de laatste weken was hij opnieuw wat op het achterplan verzeild geraakt. Donderdag in Napoli zat hij zelfs nog in de tribune.

“Dierckx was een tijdje minder fris”, opent Preud’homme in HLN. “We hebben hem bewust laten recupereren, waardoor hij nu opnieuw fris is. Als we dat niet doen, raakt hij nooit meer in de ploeg. Op het juiste moment zal iedereen wel in vorm zijn”, besluit de coach van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.