Preud’homme: “Daarom speelden Vazquez en Meunier niet”

Victor Vazquez (Club Brugge)

21 september 2015 08:11 - Na de 5-0-pandoering in Napoli moest vooral Victor Vazquez het ontgelden bij Club Brugge. Elke analist verafschuwde de recente prestaties van de Profvoetballer van het Jaar. Tegen Waasland-Beveren moest de Spaanse spelmaker dan ook vanop de bank toekijken.

“Victor heeft zijn kwaliteiten en die kennen we. Hij heeft ons al veel diensten bewezen. Maar op dit moment is hij niet op zijn best en had hij net als Diaby de voorbije twee matchen al gespeeld”, verklaart Preud’homme op de officiële website.

Ook Thomas Meunier bleef erg verrassend 90 minuten op de bank. “Thomas heeft door omstandigheden de voorbije twee wedstrijden volledig moeten spelen en ondervond een kleine reactie aan de knie.”

“Het is niet erg, maar van de medische staf mocht hij maximum dertig minuten spelen.” Wellicht wilde de Brugse coach geen risico nemen gezien het gunstige scoreverloop.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.