Preud’homme: “Dat heeft de buitenwereld geprobeerd, maar…”

Michel Preud'homme schreeuwt

21 september 2015 19:28 - Michel Preud’homme en Club Brugge konden afgelopen zondag opgelucht ademhalen. De klinkende 5-1-overwinning tegen Waasland-Beveren kwam als geroepen voor een ploeg die door de buitenwereld al bijna in crisisstemming gebombardeerd werd.

Jan Breydel scandeerde zondag meermaals de naam van Michel Preud’homme en dat deed de coach duidelijk goed. “Ja, dat doet deugd”, vertelt Preud’homme op de officiële website. “Want je weet dat de buitenwereld probeert om én Club Brugge én Michel Preud’homme aan te pakken.”

“Oké, dat is hun recht”, gaat hij verder. “Maar wij zijn een familie hier. Onze supporters hebben dat vandaag laten zien tegenover de trainer en spelers.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.