Preud’homme: “Dat is een grote vraag voor mij”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

12 september 2015 19:07 - Club Brugge slaagde er in Moeskroen opnieuw niet in om buitenshuis te winnen. Integendeel, blauw-zwart ging zelfs onderuit tegen de rode lantaarn. Na een 1 op 12 op verplaatsing is er serieus werk aan de winkel en dat weet ook Michel Preud’homme.

Club leed op Le Cannonier al zijn derde nederlaag van het seizoen. Trainer Preud’homme was zichtbaar aangeslagen na de wedstrijd. “Ik had gisteren op de persbabbel gezegd dat we goed werk geleverd hadden op training de voorbije weken.”

“De eerste 25 minuten hebben we dit terug gezien tijdens de wedstrijd. Waarom het nadien allemaal fout liep, is een grote vraag voor mij. Eén die we deze week zullen moeten oplossen”, klinkt het op de officiële website van Club.

De analyse van de tweede helft was dan ook staalhard. “We misten tempo, ritme en overtuiging in ons spel. Op verplaatsing gaat het dit seizoen heel moeilijk. We hebben veel moeite om teams die hun huiswerk goed gemaakt hebben uit verband te spelen. Deze nederlaag doet pijn”, aldus onze coach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.