Preud’homme heeft opnieuw een extra troef in Napoli

Michel Preud'homme met brede glimlach

Woensdag trekt de Brugse delegatie richting Italië. Donderdagavond om 19u lokale tijd komt blauw-zwart immers in actie voor de groepsfase van de Europa League. Wat vermag Club tegen het Napoli van Dries Mertens?

Goed nieuws is dat Michel Preud’homme opnieuw kan rekenen op José Izquierdo. De 23-jarige Colombiaan keert terug na een pubalgieblessure. Ook Oscar Duarte is er terug bij. Onze trainer selecteerde 22 namen voor de wedstrijd tegen Napoli. Dat meldt de officiële website.

Selectie Napoli – Club Brugge

Doelmannen: Sinan Bolat, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens

Verdedigers: Davy De fauw, Oscar Duarte, Thomas Meunier, Dion Cools, Laurens De Bock, Brandon Mechele, Boli Bolingoli Mbombo en Lennert De Smul

15 september 2015 14:14 - Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Victor Vazquez, Hans Vanaken en Ruud Vormer

Aanvallers: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Leandro Pereira, José Izquierdo, Tuur Dierckx en Dylan Seys

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.