Preud’homme moet opnieuw puzzelen in defensie

Michel Preud'homme zorgen

10 september 2015 15:35 - In aanloop naar de wedstrijd van vrijdagavond in Moeskroen, stond trainer Michel Preud’homme de pers te woord. Vooral in het verdedigende compartiment moet er naar oplossingen gezocht worden, maar gelukkig is er ook goed nieuws!

Oscar Duarte maakt geen deel uit van de 19-koppige selectie van Preud’homme. Hij is net terug uit Costa Rica wegens interlandverplichtingen en heeft last van een probleem aan zijn knie. De ernst van de blessure is nog niet gekend.

Bovendien ontbreekt ook Jean-Charles Castelletto door een blessure en kan Thomas Meunier nog geen volledige wedstrijd aan. Nieuwkomers Jelle Vossen en Leandro Pereira zijn er voor het eerst bij.

Preud’homme blikt vooruit naar match op Le Cannonier

#MOECLU / Persconferentie from Club Brugge on Vimeo.

Moeskroen – Club Brugge: de selectie

Doelmannen: Sinan Bolat en Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Boli Bolingoli en Lennert De Smul

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Victor Vazquez, Ruud Vormer en Hans Vanaken

Aanvallers: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Leandro Pereira, Tuur Dierckx en Dylan Seys

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.