Preud’homme neemt zijn verantwoordelijkheid

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

18 september 2015 03:51 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de zure 2-1-nederlaag tegen Moeskroen door te spoelen. Integendeel zelfs, Preud’homme & co gingen met 5-0 onderuit in Napels.

De Brugse trainer gaf na de match aan dat hij de schuld op zich neemt voor de wanprestatie van zijn ploeg. “Er zijn geen excuses, we hebben slecht gespeeld. Ik neem de verantwoordelijkheid op mij”, was Preud’homme hard voor zichzelf.

“De defensie is een aantal keer in de rug gepakt en nochtans hebben we daar genoeg op getraind. Na de 3-0 was het over en uit. Dit is een domper en eigenlijk had de afstraffing nog groter kunnen zijn.”

“Nu moeten we oplossingen proberen te vinden. Maar we spelen natuurlijk ook niet elke week tegen Napels. Voor ons is elke match belangrijk nu: Waasland-Beveren, Patro en Lokeren”, besluit hij bij Sporza.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.