‘Preud’homme plant om op te stappen’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

18 september 2015 20:50 - Na de 5-0-pandoering in Napoli zijn het geen prettige tijden voor Club-supporters. Maar als er in één man geloofd wordt bij blauw-zwart, dan is het wel in trainer Michel Preud’homme. Toch moet er gevreesd worden voor zijn vertrek.

Volgens Carrément Steph, een Waalse sportwebsite, is Michel Preud’homme van plan om binnenkort op te stappen bij Club Brugge. Wanneer dat zou gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar de kans lijkt eerder klein dat hij in januari nog in Jan Breydel vertoeft.

De Trainer van het Jaar zou in besloten kring al meermaals hebben aangegeven dat zijn periode bij blauw-zwart op zijn einde loopt. Zo zou Preud’homme mentaal en fysiek helemaal op zijn en zouden er ook enkele privézaken meespelen in zijn beslissing. Wil jij dat hij blijft? Geef je reactie onderaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.