Preud’homme verklaart: “Dat doen we zelfs met de buschauffeurs”

Michel Preud'homme Club TV interview

24 september 2015 06:26 - Woensdagavond pakte Club Brugge eindelijk zijn eerste uitzege van het seizoen. Ook al was het dan tegen een tweedeklasser, het deed wel deugd. Toch wilde trainer Michel Preud’homme niet van een mentale opsteker spreken.

“Het was belangrijker ons te kwalificeren, zeker omdat wij één van de weinige eersteklassers waren die op verplaatsing moest spelen”, opent onze coach in Het Laatste Nieuws.

“Als je het dan niet serieus neemt, kan je in de problemen komen. We hadden alles te verliezen. Maar we zijn de bekerhouder en dat is dit seizoen opnieuw een doel voor ons.”

Over de keuze voor Bruzzese was hij eveneens duidelijk. “Het is geen regel dat Sébastien vanaf nu telkens de bekerwedstrijden zal spelen. Ik voelde dat het vandaag het moment was om hem te brengen. Gewoon om te roteren dus”, ging hij verder.

“We hebben vandaag ook met de buschauffeurs geroteerd. De andere moest immers rusten omdat we dit seizoen nog veel verre verplaatsingen zullen moeten maken. Misschien moeten we ook met de trainers roteren”, lachte Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.